Cal mantenir el calendari de les obres dels FGC

La Generalitat ha d’explicar quin és el calendari previst d’execució de les obres.

Ahir a la tarda, diverses informacions indicaven que des del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, s’havia informat que s’ha decidit canviar el calendari fixat desprès d’assegurar que el projecte estaria acabat l’any 2016. Des d’ERC Sabadell, en cas que això sigui així, no ho podem compartir, ni acceptar-ho. I més sense que hi hagi hagut cap canvi o novetat que ho pugui haver provocat i, en tot cas, s’hauria pres de manera unilateral i sense haver explicat res als veïns i veïnes.

El candidat a l’alcaldia per ERC Sabadell, Juli Fernàndez, s’ha mostrat preocupat davant les informacions que han sorgit en les darreres hores: “No entenem perquè s’ha tornat a canviar la data de finalització del projecte, i menys quan aquests canvis han estat de manera unilateral i sense consultar els diferents agents del territori”. Per aquest motiu, Fernàndez ha demanat a la Generalitat que s’assegui a parlar i explicar la planificació i calendarització del projecte: “Ens cal conèixer el més aviat possible quin és el calendari previst d’execució de les obres. Esperem que la Generalitat mantingui el seu compromís de tenir l’obra executada a finals de l’any 2016 i que, per tant, no hi hagi modificacions en el calendari. La població de Sabadell no entendria un nou endarreriment sense motivació aparent. Cal recordar que portem 7 anys des de l’inici d’unes obres que han estat molt molestes per a la ciutadania”.

Esperem que el govern de CiU compleixi el calendari, ja que s’ha assegurat insistentment des del departament que tenim el finançament del projecte garantit i que tot estava evolucionant de la manera prevista” ha replicat Fernàndez.

El soterrament fins a Can Feu és un projecte de ciutat.

Per tal d’aclarir el calendari previst de les obres i el resultat de les al·legacions proposades al soterrament dels FGC al barri de Gràcia-Can Feu, “cal que es convoqui de manera immediata la comissió de seguiment de les obres del FGC i que Generalitat expliqui els terminis d’execució de les obres, i el resultat de les al·legacions presentades. I d’altra banda que l’ajuntament expliqui què ha fet per tal que el soterrament fins a Can Feu sigui una realitat el més aviat possible” ha dit Fernàndez.

El soterrament fins a Can Feu és un projecte de ciutat” ha assegurat el republicà, que també ha dit que aquest ”només serà realitat si des de Sabadell ens ho creiem, hem de fer que les coses passin. Cal que creem una espai de col·laboració i cooperació entre Generalitat i Ciutat, això vol dir ajuntament i agents econòmics i socials, que tingui com a objectiu elaborar un pla, amb un projecte i un calendari concret que faci possible aquesta millora”. No compartim el model de generació de plusvàlues per tal de pagar obra pública, però cal treballar per buscar alternatives i propostes que facin realitat una obra que transformaria un sector de la ciutat i generaria potencialitats interessants.

Beitrge zu einer https://www.ghostwritinghilfe.com/hausarbeit-schreiben/ durchgehenden sprachbildung.

No Replies to "Cal mantenir el calendari de les obres dels FGC"