Descàrregues


Programa electoral 2015-2019 d'ERC i JERC

Descarregueu el programa electoral d'ERC i JERC Sabadell. Un programa que pretén donar resposta als grans reptes que té davant Sabadell, i que es va començar a treballar amb força l'octubre del 2013. El projecte es presenta en 6 grans eixos i un total de 244 propostes per al futur de Sabadell.

Carta de Compromís d'ERC Sabadell per la Qualitat Democràtica i el Bon Govern

La Candidatura d'ERC Sabadell es compromet a garantir una sèrie de processos institucionals en l'àmbit del govern municipal de Sabadell d'acord amb estàndards internacionals de qualitat democràtica.

Una nova ciutat, en un nou país, amb un nou govern

Les principals propostes de d’ERC Sabadell per construir una nova ciutat. Han estat treballades durant els darrers 4 anys amb la participació de més de 150 persones externes al partit, d’àmbits, barris i experteses diverses.

I tu... Ja saps qui és en Juli?

"Les teves necessitats són les nostres prioritats de govern. Fem una ciutat capital" Una #novaciutat, en un #noupaís, amb un #noualcalde!

#ReptesxSabadell Energia Compartida

Conferència Municipal. Sabadell, 12 d’abril de 2014. Aquest document reflecteix la feina realitzada a través de grups de debat on han participat 86 persones externes a ERC Sabadell i 24 militants.Persones d’àmbits molt diversos, amb un alt grau d’implicació social i amb visió de ciutat. Es tracta d’un treball en què s’assenyala el mínim comú denominador per treballar per un futur pròsper per a la ciutat. Uns reptes per als que ens proposem treballar colze a colze en col·laboració amb la ciutadania. Tots junts, amb #energiacompartida.