El canvi ha començat, però queda molt per fer

Avui el nou govern de Sabadell arriba als 100 dies des que va començar a funcionar. Uns 100 dies en els quals el govern ha treballat mitjançant 3 grans eixos: la regeneració democràtica, la urgència per fer front a l’emergència social i el tornar a pensar la ciutat des d’una visió estratègica.

El canvi ha començat i durant aquest període hem vist com el govern, composat per ERC i la CRIDA, ha aconseguit assentar unes bases amb l’objectiu que perdurin durant força més temps que aquesta legislatura. Aquest govern té la voluntat de tornar el nom de Sabadell al lloc que mereix, recuperar els valors que sempre han acompanyat la ciutat i liderar la construcció de la nova República Catalana.

Cal recordar que venim d’una llarga etapa en què Sabadell havia deixat de ser la ciutat referent del Vallès, una ciutat on tothom s’hi sentia orgullós de pertànyer i un nom que era sinònim de transparència, igualtat i capacitat de creació. Una etapa on la ciutat s’ha vist immersa en un cas de corrupció d’una gravetat majúscula, però també d’una deixadesa i d’una total inoperància i estancament que ens preocupava molt, i que ens segueix preocupant avui ara.

El president d’ERC Sabadell, Pere Farrés, ha valorat els 100 primers dies de govern i la participació del partit com “prometedors” i ha explicat que “des del partit es continuarà treballant per garantir que Sabadell torni a ser un referent a la comarca i al país”, posant especial èmfasi en “la dignificació i recuperació de l’espai públic, la regeneració democràtica, l’educació i la reducció i lluita contra les desigualtats socials”.

Die zeitschrift ghostwriter hausarbeit fr theater von und mit jugendlichen.

No Replies to "El canvi ha començat, però queda molt per fer"