El Parlament insta el Govern a executar el soterrament dels Ferrocarrils de la Generalitat al seu pas per Sabadell

El diputat Marc Sanglas assegura que el soterrament entre la Rambla Ibèria i el passeig de Can Feu “seria la cirereta del pastís de tota la gran obra dels Ferrocarrils a la ciutat de Sabadell”

La Comissió de Territori del Parlament de Catalunya ha aprovat aquesta matí una proposta de resolució conjunta de tots els grups que insta a la Generalitat a executar el soterrament dels ferrocarrils al seu pas per la ciutat de Sabadell, en concret des de la Rambla Ibèria fins el passeig de Can Feu. La proposta preveu actualitzar la redacció del projecte i destinar “els recursos necessaris per finançar el soterrament”. A més, es demana que l’obra es pugui executar en una única fase i com a complement del projecte de perllongament dels ferrocarrils que s’està duent a terme a la ciutat.

Marc Sanglas valora positivament l’acord aconseguit perquè recull una reivindicació de la ciutat i és un pas endavant. “Ens alegrem perquè amb l’acord recollim una reivindicació ciutadana, de la plataforma pel soterrament i del mateix ajuntament. El que volíem plasmar amb aquest acord és que hi ha un consens social i polític en l’obra. És un pas més cap al soterrament”, ha afirmat.

Sanglas considera que el projecte acabaria d’arrodonir tota la feina que s’ha fet a la ciutat amb el perllongament de la línia de ferrocarrils i la millora de diverses estacions. “Creiem que seria la cirereta del pastís de tota la gran obra dels Ferrocarrils a la ciutat de Sabadell”, ha conclòs.

El soterrament seria entre la Rambla Ibèria fins el passeig de Can Feu de Sabadell. I la proposta preveu vetllar perquè es compleixi el termini de cinc mesos per la redacció del projecte constructiu actualitzat; “destinar els recursos necessaris per finançar el soterrament”; i licitar el projecte “en el mínim termini possible” per poder encaixar el soterrament dins el projecte de perllongament de la línia de Ferrocarrils que s’està executant actualment.

Read relevant materials and studies, topadmissionessay.com/ such as a nonfiction book report, discover similar academic papers, establish all parameters, and ensure your topic fits into the whole discussion.

No Replies to "El Parlament insta el Govern a executar el soterrament dels Ferrocarrils de la Generalitat al seu pas per Sabadell"