ERC realitza la conferència de Grans Ciutats aquest dissabte a Sabadell

Les grans ciutats són vitals per la construcció de la República Catalana neta i justa.

Sabadell acull aquest durant tot aquest dissabte la Conferència de Grans Ciutats, espai de trobada de totes les candidatures dels municipis de més de 30.000 habitants de Catalunya. Està previst que al llarg del dia les conferències i la posada en comú de propostes per a les properes eleccions siguin un fet clau de cara a articular un discurs municipalista i compartit amb les ciutats de l’entorn.

A partir de les 9.30h es realitzarà la benvinguda, a càrrec de Marta Rovira, Alfred Bosch i Juli Fernàndez, candidat a l’alcaldia de Sabadell. Fernàndez ha explicat que la trobada és molt important per seguir treballant “un projecte municipalista que vertebri el Vallès com a regió industrial més important del País i on Sabadell, amb la resta de ciutats de la regió, lideri aquest espai de la mà de la capital del País. Hem generar oportunitats per als i les ciutadanes de les nostres ciutats que ens permetin generar ocupació. Sabadell ha de recuperar el seu perfil de ciutat capital i ha de liderar, amb la resta de ciutats metropolitanes, la construcció de la nova República Catalana neta i justa”.

Aquesta trobada s’emmarca en les formacions que estem realitzant des d’ERC Sabadell i des d’ERC per poder governar Sabadell a partir d’aquest mes de maig. La jornada compta amb la col•laboració de MES i AVANCEM a través de diversos ponents. Els àmbits de treball s’han dividit en 2 comuns, que són els de “Democràcia oberta, Govern obert” i “Com fer un bon acord de govern? Les claus de l’èxit” i un total de 6 sessions, a les quals el participant només pot accedir a 3. Les sessions són: a les 11.45h “Les polítiques socials per garantir la igualtat d’oportunitats”, “Nova emprenedoria i inserció laboral”, a les 13h “La Regió Metropolitana de Barcelona, del repte a la oportunitat” i “Sistemes metropolitans del país. Oportunitats per mancomunar serveis”, i a les 16h, desprès de dinar, hi ha “Smart Cities, moda o model?” i “Com construir les noves ciutats: l’empoderament ciutadà”.

Acte de presentació de la candidatura

Desprès de la cloenda de la Conferència de Grans Ciutats, que està previst que sigui a les 7 de la tarda, ERC Sabadell presentarà la candidatura desprès d’aprovar el passat dilluns 23 de febrer la llista per assemblea.

Està previst que l’Auditori del carrer Lacy s’ompli de gom a gom en la presentació, que comptarà amb la presència del President d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, i del candidat a l’alcaldia, Juli Fernàndez.

L’acte tindrà inici a partir de les 20h del vespre amb l’obertura per part de David Vila, i la seguiran la resta dels candidats i candidates que estan entre els 10 primers de la llista i que realitzaran una breu aportació sobre les principals propostes d’ERC Sabadell en cada matèria que afecta la ciutat. Un cop acabat, en Juli Fernàndez realitzarà un discurs sobre els principals motius pels quals és important votar el 24M i perquè ha de ser a ERC Sabadell. L’acte el tancarà l’Oriol Junqueras cap a les 21.30h.

Perspektiven und vorurteile hinsichtlich mediennutzung und spracherwerb bei trkischen vorschulkindern in apeltauer, ernst flensburger papiere zur mehrsprachigkeit https://hausarbeithilfe.com/ und kulturenvielfalt im unterricht.

No Replies to "ERC realitza la conferència de Grans Ciutats aquest dissabte a Sabadell"