ERC Sabadell celebra l’acord que permetrà decidir la independència el proper 27s

Juli Fernàndez: “Els ajuntaments que votarem al maig són l’estructura d’Estat més important per fer una República neta i justa”.

Des d’ERC Sabadell celebrem que finalment els ciutadans de Catalunya puguin votar sobre la independència el proper 27 de setembre. Desprès de setmanes d’intenses negociacions, ERC hem demostrat tenir gran consciència de país, ja que hem assolit un gran acord tot i que aquest no és del tot l’acord que voldríem.

A partir d’avui mateix engeguem la campanya definitiva que té per objectiu aconseguir que la major part de la ciutadania voti opcions clarament independentistes. Juli Fernàndez, candidat a l’alcaldia de Sabadell, ha remarcat que aquestes seran “les eleccions de la nostra vida. Totes i tots, des de l’àmbit on estiguem, treballarem des d’ara mateix per guanyar. Ens hi juguem el futur del nostre país. Aquesta és la consulta definitiva, no la podem desaprofitar”. Fernàndez ha explicat que aquest és el millor acord, ja que “és l’únic possible que ens permet votar sobre la independència. Ara hem d’aprofitar que tenim aquest acord i una nova data per convèncer la majoria dels nostres ciutadans i ciutadanes per votar sí”.

Fins al 27 de setembre el Govern de la Generalitat de Catalunya s’ha compromès a construir les estructures d’Estat que han de fer possible poder engegar un nou país el 2016, si així ho decideixen els nostres conciutadans. Els pressupostos hauran d’adaptar-se a aquest nou acord, i a més d’incloure les estructures d’estat, hauran de tenir com objectiu la justícia social: “Aquests pressupostos no tenen sentit si no són per ajudar a les persones que ho estan passant malament. Esperem que la prioritat sigui, a més de construir aquestes estructures d’estat, aprovar un pressupost que tingui la despesa social com a gran prioritat”.

Juli Fernàndez: “Volem liderar el proper govern de Sabadell

El candidat republicà ha volgut expressar la seva alegria i satisfacció per l’acord, alhora que també ha remarcat que l’objectiu per al proper maig no ha variat: “Volem fer realitat el canvi a Sabadell i liderar-lo” i alhora ha remarcat que “les eleccions municipals són molt importants per tal de poder fer que la nostra ciutat recuperi un ajuntament net i honest, que posi per sobre de tot el bé comú i que tingui com a prioritats les necessitats dels i les nostres veïnes. Amb tots aquells que compartim aquests objectius, estem segurs que ho farem“.
Fernàndez considera que les properes eleccions són “un moment històric clau, com ho van ser les del 79 i el 99. Després de les municipals elaborarem el projecte de ciutat dels propers 20 anys. Comença una nova etapa marcada per la transparència, l’honestedat, els lideratges compartits i col•laboratius i amb les necessitats dels i les sabadellenques com a prioritats de l’acció de Govern. Sabadell ha d’estar per sobre de tot.” El candidat ha reiterat que els republicans ho farem possible conjuntament amb tots aquells i aquelles que comparteixin aquests objectius: “ D’altra banda, en el context de construcció del Nou País en què ens trobem, a les eleccions municipals la ciutadania escollirà l’estructura d’estat més importat de la nova República, el nostre ajuntament. Un ajuntament que ha de ser net, honest, que prioritzi les necessitats de la gent i les solucions per aconseguir el seu benestar i absolutament compromès i proactiu en la construcció de la República Catalana” ha conclòs Fernàndez.

At the end of the lesson, students take celltrackingapps.com/ a quiz about what they just learned.

No Replies to "ERC Sabadell celebra l’acord que permetrà decidir la independència el proper 27s"