ERC Sabadell descarta pactes abans de les eleccions del maig que ve

Entrevista a en Juli Fernàndez al programa ‘A bona hora’ de Ràdio Sabadell: “Volem la indepèndència pel benestar de la gent”

La notícia al web de Ràdio Sabadell destaca:

Juli Fernàndez diu que “mai” s’han plantejat aquesta opció

Esquerra Republicana de Catalunya no es planteja pactes preelectorals en el marc de les eleccions municipals del maig que ve. Així ho ha assegurat aquest matí el candidat republicà a Sabadell, Juli Fernández, al programa A bona hora de Ràdio Sabadell 94.6. Preguntat sobre un possible pacte previ de les formacions d’esquerres a la ciutat, ha assegurat que: “No hi ha sigut mai i dubto que a quatre mesos de les eleccions existeixi”. D’aquesta manera, els independentistes també descarten una aliança amb Convergència i Unió, tal com va fer ahir l’alcaldable nacionalista, Carles Rossinyol.

Juli Fernández sí que s’ha referit a possibles pactes postelectorals: “Arribarem a acords amb aquella gent que vulgui fer una ciutat en la qual el bé comú estigui per sobre del bé personal; on es posi per davant les necessitats de la gent i on hi hagi el compromís de construcció nacional.”

A tot això, Fernàndez ha posat en valor la importància dels comicis del maig que ve. En aquest sentit, els ha comparat amb les eleccions municipals de 1979, els primers comicis després de la dictadura del general Franco. El candidat d’ERC, que ha lligat el progrés de Sabadell a la independència de Catalunya, ha assegurat que el seu partit vol recuperar la capacitat de lideratge de Sabadell a nivell econòmic per oferir oportunitats als sabadellencs que pitjor ho estan passant.

Opening one of handy these lessons triggers an interactive window where students/children are guided through a series of definitions, questions and helpful tips.

No Replies to "ERC Sabadell descarta pactes abans de les eleccions del maig que ve"