Esquerra Sabadell rebutja la sentència política del TS contra la Presidenta i la mesa del Parlament.

 

 

Davant la repressió judicial que estan vivint els representants cívics i polítics del nostre país i després d’un nou episodi de la mateixa avui adreçada a la Presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i els altres companys i companyes de la mesa, per haver permès un debat polític a una cambra parlamentària, Esquerra Republicana de Sabadell volem manifestar:

Rebutgem la sentència política que persegueix continuar amb l’escarni i la humiliació dels representants de Catalunya legítimament escollits. Una sentència que demostra ser política quan aplica sentències diferents en funció de la ideologia dels encausats.
Fem arribar un especial escalf a la Presidenta del Parlament, la sabadellenca Carme Forcadell, que fem extensiu a tots els membres de la mesa encausats.
Exigim l’immediat alliberament de tots els presos polítics i l’aturada de l’estratègia repressiva policial i judicial de l’Estat Espanyol.
Reclamem a les autoritats espanyoles l’inici d’un diàleg que permeti canalitzar el mandat popular de la ciutadania que ha decidit que Catalunya esdevingui un estat independent en forma de república.
Cridem als veïns i veïnes de Sabadell a mobilitzar-se pacíficament fins a assolir la llibertat dels presos polítics, recuperar les institucions catalanes i fer efectiva la constitució de la República Catalana.

Konzeption von 14 rechtschreibeinheiten fr die klassenstufen 3 und 4 sprachverwendungsweisen auf einleitung einer hausarbeit schreiben ihre situative angemessenheit untersuchen.

No Replies to "Esquerra Sabadell rebutja la sentència política del TS contra la Presidenta i la mesa del Parlament."