JULI FERNÀNDEZ CANDIDAT SABADELLENC A LES LLISTES REPUBLICANES EL 21-D

Juli Fernàndez, Alcalde de Sabadell 2015-2017 i actual Tinent d’Alcalde, ha estat escollit per la militància d’Esquerra Republicana del Vallès Occidental per participar en la llista republicana el 21D.

L’Assemblea, oberta a tota la militància, també ha escollit l’actual diputat Marc Sanglas com a candidat comarcal i serà acompanyat per Fernàndez i sis altres companys i companyes vallesanes.

En paraules de Juli Fernàndez “Tots i totes les candidates ens comprometem a defensar des del Parlament la República Catalana, fidels al mandat popular de l’1 d’octubre, i no descansarem fins a aconseguir la llibertat dels presos polítics”.

Fernàndez continuarà treballant per la ciutat des de les seves actuals responsabilitats al consistori amb el seu inqüestionable compromís cap a Sabadell i la República que el caracteritza.

Finalment Santi Valls, president d’Esquerra Sabadell, ha volgut agrair el pas endavant a Juli Fernàndez, a qui ha desitjat molts encerts, i ha demanat als veïns i veïnes de Sabadell que “Omplin les urnes de dignitat i de República perquè per molt que ens hagin intentat parar una trampa imposant eleccions, hem demostrat que amb la democràcia i els vots sempre guanyem”.

Ein syntaxbezogenes modell dating ghostwriter zur satzinternen groschreibung.

No Replies to "JULI FERNÀNDEZ CANDIDAT SABADELLENC A LES LLISTES REPUBLICANES EL 21-D"