Juli Fernàndez: Ens arremangarem i treballarem per fer que a Sabadell s’hi respiri cultura

“L’ajuntament ha de tenir molt clar que la cultura a la ciutat i als carrers és un valor i s’ha de facilitar”

Juli Fernàndez i David Vila en l’acte “la ciutat que farem”[/caption]David Vila, número 10 a la llista d’ERC Sabadell a les eleccions municipals, ha explicat aquesta tarda les principals propostes d’ERC Sabadell en l’àmbit de la cultura, i ho ha fet a l’Àgora, un espai cultural especialment dinàmic i actiu. L’acte forma part del cicle La ciutat que farem, en què els republicans volem compartir amb els ciutadans de Sabadell les propostes i preocupacions de la ciutat.

Vila té molt clar que la cultura ha de ser un dels pilars fonamentals del Nou Sabadell. “La cultura ens fa ser qui som, cohesiona la comunitat i evita l’exclusió o la intolerància. La cultura afavoreix el creixement personal”, ha defensat. A més, “la cultura aporta valor econòmic, amb la pròpia indústria cultural o a través del turisme i el lleure”.

És per aquests motius que és molt necessari que l’Ajuntament fomenti i impulsi les noves iniciatives culturals de la ciutat, per tal que “l’oferta cultural arribi a tots els sabadellencs i esdevingui un tret característic de la nostra ciutat”. “Sabadell té un dinamisme cultural inherent que l’ajuntament ha de facilitar i donar suport. Hem de donar suport a la cultura kilòmetre 0”, ha afegit David Vila.

Juli Fernàndez, candidat d’ERC a l’alcaldia, ha explicat que a Sabadell hi ha moltes oportunitats en l’àmbit de la cultura, especialment en l’àmbit musical, i per aquest motiu l’ajuntament ha de fer de catalitzador de les iniciatives culturals que hi ha a la ciutat: “S’han de facilitar els tràmits administratius a les entitats i als creadors, i facilitar que puguin accedir a espais on dur a terme les seves activitats”.

Sabadell necessita un nou govern que faci que s’arremangui i que faci que les coses passin, també en l’àmbit de la cultura”, ha defensat Fernàndez. “No ens calen grans edificis per ser ‘la ciutat de la cultura’, sinó un ajuntament que tingui molt clar que la cultura a la ciutat i als carrers és un valor i s’ha de facilitar”.

Dies soll auch der fortsetzung und https://bachelorschreibenlassen.com vertiefung der im projekt geschaffenen kooperationen und freundschaften dienen.

No Replies to "Juli Fernàndez: Ens arremangarem i treballarem per fer que a Sabadell s’hi respiri cultura"