Juli Fernàndez “Estem preparats per liderar el proper govern de la ciutat”

ERC Sabadell presenta la campanya “I tu… ja saps qui és en Juli?”, adreçada a donar a conèixer el seu candidat a tots els ciutadans/es de la ciutat.

Ahir al matí s’ha realitzat una roda de premsa amb l’objectiu d’explicar i presentar els principals elements que conformen la primera part de la precampanya per les eleccions municipals, previstes el proper maig. Gabriel Fernàndez, Cap de Campanya, ha explicat tots els elements amb els que el partit busca generar interès per part dels sabadellencs per conèixer el seu candidat: “Es tracta d’una campanya innovadora que a través dels elements que la composen, busca generar curiositat i interès per conèixer el nostre candidat, en Juli Fernàndez”. Gabriel Fernàndez ha explicat però que aquesta és la primera de les campanyes previstes pel 2015, molt centrada en el candidat, i que donant inici a un pla (amb un relat estructurat) que s’anirà desenvolupant conformant el projecte del partit per a la ciutat: “Durant les properes setmanes el web anirà evolucionant i desenvolupant nous continguts, en funció del cronograma previst, de manera que, per exemple, quan estigui aprovat per l’assemblea es podran consultar aspectes relatius a l’equip que acompanyarà a Juli, a més dels principals punts programàtics”.

Fernández ha explicat que aquesta campanya concreta gira al voltant de cinc elements:

• El web de campanya, que està disponible a www.nousabadell.cat i que intenta ser molt visual, de fàcil comprensió.
• L’enviament a aproximadament 70.000 habitatges d’un tríptic que exposa de forma concreta i entenedora els tres principals eixos: Un nou país, una nova ciutat i un nou alcalde.
• El primer vídeo, que recull el testimoni de diferents persones de l’entorn del candidat i que responen a la pregunta de la campanya: “Qui és en Juli?”
• L’activació d’un whatsapp de candidatura que estarà atès per l’equip de comunicació de campanya i que busca apropar-se al màxim als ciutadans de Sabadell, que podran consultar, explicar o conversar sobre el que els preocupa utilitzant aquest canal.
• El darrer element de la campanya que es va iniciar ahir, respon a l’intent de cobrir la ciutat amb prop de 500 cartells: “Es tracta d’arribar al màxim possible de persones i que aquestes sentin, fins i tot, una mica d’intriga per conèixer i saber qui és en Juli. Esperem d’aquesta manera molta més gent conegui el nostre candidat, que creiem que és el més indicat per aportar una alternativa a la “foscor” que projecta actualment l’ajuntament de Sabadell” ha conclòs Fernàndez.

Juli Fernàndez, per la seva part, ha volgut concloure animant a tots els ciutadans i ciutadanes de la ciutat que no el coneixen a fer-ho entrant al web i parlant amb l’equip de campanya: “Estem preparats per liderar el canvi a l’ajuntament de Sabadell a partir del proper 25 de maig”. El republicà ha mostrat la necessitat d’arribar a acords amb tots els partits per aconseguir el canvi al consistori : “Ens posarem d’acord amb tots aquells que comparteixin la necessitat del canvi cap a unes polítiques progressistes, tornant a posar l’interès col•lectiu per sobre de tot, i convertint el consistori en un lloc on s’escoltin les necessitats de la gent”.

20150108_120510

It’s advisable to have a schedule and set aside a few hours on a daily basis because you need to https://samedaypaper.org/ both work and relax.

No Replies to "Juli Fernàndez “Estem preparats per liderar el proper govern de la ciutat”"