Juli Fernàndez “Presentem un projecte per fer el Sabadell del sXXI”

“Les nostres prioritats són les necessitats de la gent, l’honestedat, recuperar el sabadellenquisme i liderar per generar oportunitats”

Aquest matí ERC Sabadell ha presentat el programa electoral per a les eleccions municipals del proper 24 de maig. Tant el programa sencer com la versió reduïda estan ja disponibles al web nousabadell.cat per a ser consultats i descarregats.

L’elaboració del programa va començar l’octubre de 2013, i hi han col•laborat més de 150 persones d’àmbits i entitats diferents i externes al partit. “No és un programa tècnic, sinó que vol ser un projecte de caràcter estratègic que generi un canvi significatiu a Sabadell”, ha explicat Joan Cuevas, número 6 a la llista. “Consta de 6 grans àrees: educació, ocupació economia i empresa, emergència social, construcció nacional del país, qualitat democràtica i Ciutat Republicana”, ha afegit.

Juli Fernández, alcaldable d’ERC a Sabadell, ha assegurat que aspirem a governar la ciutat a partir del proper 24 de maig: “Estem davant de l’oportunitat de crear el Sabadell del segle XXI. Des dels 90 no hem planificat, ni hi ha hagut estratègia, des del lideratge compartit i col•laboratiu hem de tornar a fer-ho . Hem de tornar a posar Sabadell al mapa, una ciutat líder i recuperar el Sabadellenquisme, posar per sobre de tot, la ciutat, com havia esta durant molts anys, per davant del partit i d’interessos personals”.

Les prioritats del Nou Govern “Seran les necessitats de la gent, Pla d’emergència social per fer front a les urgències, Polítiques d’ocupació, basades en la facilitació i catalització per part de l’ajuntament, la reindustrialització lligada al lideratge de l’àrea Vallès i el paper actiu en generar treball per part de l’ajuntament. L’educació `és també una prioritat ja que les societats formades són molt més resistents en situacions de crisi. Ens cal elaborar un Pla local de Formació Professional i apostar per la ciutat educadora, amb estratègies conjuntes que ens permetin reduir el fracàs escolar”. En la vessant de la gestió pública Fernàndez ha expressat que” honestedat i transparència són claus. Farem un Nou Sabadell net i honest i posarem recursos polítics i tècnics, crearem la regidoria de transparència, obrirem portes i finestres de l’ajuntament, tindrem parets de vidre, és la manera de recuperar la confiança de tots plegats en l’ajuntament”:

Estem preparats i il•lusionats per liderar el nou Sabadell, i proposem un projecte de ciutat que volem compartit amb la majoria de la gent. Hem de pensar en l’espai públic com un espai compartit i de convivència, un espai on passin coses, que serveixi per crear xarxes i complicitats i s’hi teixeixin relacions i sinèrgies entre els ciutadans, un model urbanístic social, responsable energèticament i que respongui també a les necessitats de la gent i que serveixi com a eina social”, ha explicat Fernández.

Un dels punts més importants del programa presentat avui és el Pla d’emergència social per fer front a la difícil situació que pateixen moltes famílies de Sabadell. Gabriel Fernández, número 4 a la llista dels republicans, ha defensat que “no pot ser que una família amb nens sigui desnonada en plena nit i que l’ajuntament no doni una resposta ràpida. Promourem un parc d’habitatges amb lloguer social per fer front a aquestes situacions”.

El Pla d’Emergència Social consta de quatre mesures destacades: un equip de resposta ràpida, promoure els lloguers socials, facilitar la inserció laboral i donar resposta a l’aïllament que pateix la gent gran.

Les persones que formem aquest equip som com la majoria dels ciutadans de Sabadell. Els nostres fills van a les mateixes escoles, anem al mateixos hospitals i també tenim amics i familiars aturats de llarga durada. Per això fem aquest conjunt de propostes”, ha assegurat Gabriel Fernández.

There are many benefits order-essay-online.net our professional services can provide, such as the following offering quality academic papers at quite affordable rates.

No Replies to "Juli Fernàndez “Presentem un projecte per fer el Sabadell del sXXI”"