Juli Fernàndez: “Sabadell ha de recuperar el lideratge al Vallès per generar més oportunitats als nostres ciutadans”

“Farem una ciutat on la gent es senti atreta pel nostre comerç, amb un model de gestió col•laboració i proper”

Juli Fernàndez, alcaldable d’ERC Sabadell, va participar ahir al debat electoral organitzat per la Cambra de Comerç de Sabadell. El candidat republicà va destacar que “hem de recuperar el sabadellenquisme, amb un lideratge honest, net i transparent que posi per davant de tot les necessitats de la gent”.

Fernàndez també va explicar les oportunitats que aporta el Vallès, la regió industrial més important de l’àrea metropolitana: “el Vallès ha de ser un instrument que ens permeti generar més oportunitats als nostres ciutadans”.

Per últim, el candidat d’ERC Sabadell va exposar que “Sabadell necessita un pla de formació professional adequat a les necessitats que tenen les empreses de la ciutat”.

Inici de la campanya

Ahir a les 00:00, es va donar el tret de sortida de la campanya electoral d’ERC Sabadell amb la tradicional penjada de cartells per tota la ciutat.

Not only is her website filled with original content about online privacy, mobile safety, cyberbullying and other internet concerns, but her perspective is backed how to spy on someones facebook by 13 years of experience as an online safety expert for microsoft’s msn division.

No Replies to "Juli Fernàndez: “Sabadell ha de recuperar el lideratge al Vallès per generar més oportunitats als nostres ciutadans”"