Juli Fernàndez: “Volem liderar Sabadell per fer que la gent tingui accés a uns serveis públics millors”

“L’ajuntament ha de generar oportunitats, facilitar la implantació d’empreses a la ciutat i formar els joves per facilitar la seva incorporació al mercat laboral”

Gabriel Fernández, gerent d’ONG i número 4 a la llista d’ERC Sabadell a les eleccions municipals, ha explicat aquest vespre les propostes d’ERC Sabadell en l’àmbit de l’atenció a les persones dins el cicle de trobades La ciutat que farem, en el qual compartim amb els ciutadans de Sabadell les nostres propostes i preocupacions en l’àmbit municipal.

Sota el títol “#Nou Sabadell: 3. La dignitat de les persones”, Fernández ha destacat, acompanyat de Carme Garcia Suàrez, ex-regidora de Sabadell per ICV, la importància de fer possible una articulació entre l’Ajuntament, entitats i la ciutadania. Carme Garcia ha explicat que Sabadell ha de ser “una ciutat inclusiva que sàpiga acollir les diferències i que tothom, sigui d’on sigui, hi tingui el seu espai”. També ha expressat el seu suport a la candidatura d’ERC: “En els últims anys hem viscut coses terribles a Sabadell, i veig en Esquerra un equip fort, cohesionat i que portarà la ciutat a superar els reptes que tenim per davant”.

Gabriel Fernández ha posat especial èmfasi en la qualitat de l’atenció a les persones. “En els propers quatre anys hem de fer possible un #NouSabadell en el qual la qualitat en l’atenció a les persones serà un principi irrenunciable. La ciutat ha d’estar liderada per un govern d’esquerres i un alcalde que s’enfronti radicalment a totes les desigualtats”. Per això ha anunciat la creació l’1 de gener de 2016 d’una Cartera Local de Serveis Socials que duri tota la legislatura “per assegurar que es garanteixen els drets bàsics de les persones”. “Situacions de privació d’habitatge no es poden repetir a la nostra ciutat”, ha afegit Fernàndez.

Juli Fernàndez, alcaldable d’ERC Sabadell, ha explicat que Sabadell necessita un nou govern que lideri les oportunitats a la ciutat. “L’ajuntament ha de generar oportunitats, facilitar la implantació d’empreses i capacitar els joves a incorporar-se al mercat de treball, aprofundint en la formació dual. Sabadell té oportunitats per tirar endavant, i nosaltres tenim ganes de liderar el canvi”.

Let us know what you think about facetime audio conference calls in how to track a cell phone location without installing software the comments below.

No Replies to "Juli Fernàndez: “Volem liderar Sabadell per fer que la gent tingui accés a uns serveis públics millors”"