Juli Fernández:“Compteu amb mi i amb tots els membres de la llista d’ERC per fer tot el possible per aconseguir la República Catalana”

“A partir del 24-M hem de recuperar l’orgull de ser de Sabadell “

Ahir al vespre en Juli Fernàndez, alcaldable d’ERC a les eleccions municipals a Sabadell, va signar el document de compromisos “Els ajuntaments per la independència” a iniciativa de l’Assemblea Nacional Catalana. Fernàndez, en representació de tots els membres la llista d’ERC Sabadell, va signar el document que compromet a donar suport a la independència de Catalunya des de l’Ajuntament.

Fernàndez va felicitar l’ANC per la tasca realitzada durant els últims anys i que es va veure recompensada el 9 de novembre, quan Sabadell va ser la segona ciutat de Catalunya on més vots hi va haver a favor de la independència: “Som la segona ciutat independentista més gran de Catalunya. Gràcies a tots els que ho heu fet possible”. En aquest sentit, el candidat d’ERC Sabadell va assegurar que “el nou govern pot ajudar a convèncer a gent que ara està indecisa, que sàpiga que és la millor opció per a les seves vides. El primer pas per ensenyar com volem la República Catalana és fer-ho primer a la ciutat”.

En aquest sentit, Fernández creu que “hem d’anar amb un somriure davant aquells que juguen amb el desànim. Recuperem l’orgull de ser de Sabadell i construïm una nova ciutat en un nou país”.

Juli Fernández i tots els altres membres de la llista d’ERC a les eleccions municipals es comprometen, amb la signatura del document, a donar suport al procés independentista des de l’ajuntament. “Compteu amb mi com a ciutadà, com a regidor o com a alcalde i també amb tots els membres de la llista i els militants d’ERC per fer possible una República Catalana”.

Your personal information is safe and not resume writing accessible to third parties.

No Replies to "Juli Fernández:“Compteu amb mi i amb tots els membres de la llista d’ERC per fer tot el possible per aconseguir la República Catalana”"