La XII entrega de Premis Foment dels Valors Republicans es centren a reconèixer els militants més veterans

Ahir una setantena de persones es van reunir al mercat de Sant Joan en la tretzena edició dels Premis Republicans. Els Premis reconeixen a aquelles persones o entitats que han fomentat durant la seva trajectòria els valors republicans, que no són altres que els de la defensa de la llibertat, la solidaritat i el bé comú.

En aquesta edició dels premis hem comptat amb la presència de l’Alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez i de l’exconseller de la Generalitat de Catalunya, Joan Manel Tresserres, que destacar la voluntat de buscar sempre la justícia social i el bé comú del nostre partit.

Enguany els premis han donat reconeixement als militants que porten més de 20 anys afiliats, que en són 14 i que ens han ajudat a superar els moments de crisi a la nostra ciutat. També s’ha volgut donar un reconeixement especial a l’exregidor Josep Maria Civis, primer regidor al consistori per part dels republicans, i a en Manel Ruiz, membre, activista i ànima del partit a la nostra ciutat.

Va cloure l’acte en Juli Fernàndez, que va voler mencionar tots aquells regidors i regidores republicans que van ser entre els anys 1931 i 1939 aa nostre consistori. L’Alcalde va voler agrair el recorregut i l’impuls que van donar totes les persones que han format part del partit en aquests anys i que han permès que actualment tinguem l’alcaldia: “Sabadell sempre ha estat la vanguarda de les llibertats i reivindicacions al nostre país. Actualment tots els regidors de govern som republicans, sent la principal ciutat republicana de Catalunya”.


No Replies to "La XII entrega de Premis Foment dels Valors Republicans es centren a reconèixer els militants més veterans"


    Got something to say?

    Some html is OK