La XII entrega de Premis Foment dels Valors Republicans es centren a reconèixer els militants més veterans

Ahir una setantena de persones es van reunir al mercat de Sant Joan en la tretzena edició dels Premis Republicans. Els Premis reconeixen a aquelles persones o entitats que han fomentat durant la seva trajectòria els valors republicans, que no són altres que els de la defensa de la llibertat, la solidaritat i el bé comú.

En aquesta edició dels premis hem comptat amb la presència de l’Alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez i de l’exconseller de la Generalitat de Catalunya, Joan Manel Tresserres, que destacar la voluntat de buscar sempre la justícia social i el bé comú del nostre partit.

Enguany els premis han donat reconeixement als militants que porten més de 20 anys afiliats, que en són 14 i que ens han ajudat a superar els moments de crisi a la nostra ciutat. També s’ha volgut donar un reconeixement especial a l’exregidor Josep Maria Civis, primer regidor al consistori per part dels republicans, i a en Manel Ruiz, membre, activista i ànima del partit a la nostra ciutat.

Va cloure l’acte en Juli Fernàndez, que va voler mencionar tots aquells regidors i regidores republicans que van ser entre els anys 1931 i 1939 aa nostre consistori. L’Alcalde va voler agrair el recorregut i l’impuls que van donar totes les persones que han format part del partit en aquests anys i que han permès que actualment tinguem l’alcaldia: “Sabadell sempre ha estat la vanguarda de les llibertats i reivindicacions al nostre país. Actualment tots els regidors de govern som republicans, sent la principal ciutat republicana de Catalunya”.

Sections should resumecvwriter.com/ resume and cover letter services illuminate different methods and ideas included in your research.

No Replies to "La XII entrega de Premis Foment dels Valors Republicans es centren a reconèixer els militants més veterans"