Les seccions d’ERC Sabadell i ICV refermen el seu suport al perllongament de la B-124

Ho inclouran els dos partits al seu programa electoral

En una roda de premsa efectuada amb representants dels dos partits, s’ha oficialitzat l’anunci del compromís d’ERC i ICV de Sabadell i Castellar d’incloure als seus respectius programes electorals a les properes eleccions municipals la proposta d’enllaç entre la B-124 i la C-58 proposada per la Plataforma Sant Julià. Ambdós partits s’han compromés a treballar actívament i incorporar-ho al seu programa electoral.

Manel Larrosa, proposant per part de la Plataforma Sant Julià, ha explicat que Aquest projecte només té una longitud d’obra de 2,1 quilòmetres. El traçat discorreria des de la vila a través d’un vial paral·lel a la B-124 que sortiria en una rotonda a l’alçada de Torre Turull i es mantindria direcció Sabadell per l’esquerra de la B-124 sense perdre alçada. Al Punt blau, aproximadament, s’obriria un pont per creuar el Ripoll i entrar en un túnel a través dels barris de Can Deu i la Planada del Pintor que aniria a parar a la benzinera de Ca n’Oriac, al final de la Avinguda Matadepera. La proposta permet resoldre l’accés de Castellar a l’autopista, així com garanteix la protecció del Parc Agrari de la ciutat.

Marc Sanglas ha explicat que el partit ja està treballant per aconseguir que aquest projecte tiri endavant, i ja al desembre de 2013 es va aprovar una moció en aquest sentit, tot i que aquesta no ha acabat de complir-se. Per la seva banda, Juli Fernàndez, candidat a l’alcaldia de Sabadell, ha remarcat que aquesta connexió és una prioritat per ERC: “Aquesta connexió és una solució per al veïns de la Gran Via, ja que suposaria una reducció dràstica de la circulació i per tant de la contaminació acústica i atmosfèrica que han de patir els i les veïnes de la Gran Via i de la ciutat. I és una solució per els veïns de Castellar i Sant Llorenç que tindrien desplaçaments més fluids. A més és una oportunitat per construir la nova ciutat, amb la desaparició de la Gran Via com a via d’alta capacitat desapareixeria una cicatriu que parteix la ciutat i podríem convertir-la en un bulevard que unís la ciutat i dissenyar noves estratègies de mobilitat. Per tant se’ns obre una solució i oportunitat que és una prioritat per ERC Sabadell i pel proper nou govern de la ciutat

El candidat d’ERC Castellar, Rafa Homet, ha destacat la necessitat de construir un Vallès en xarxa que doni respostes a les necessitats reals del territori, un dels motors industrials d’Europa. En aquest sentit ha reivindicat un municipalisme que treballi coordinadament amb els municipis veïns, amb visió comarcal i nacional. S’ha felicitat també de la feina conjunta ERC – ICV en aquest aspecte i ha animat a altres partits i entitats a defensar a la proposta conjuntament.

Research is an essential part write an essay for me of any assignment writing.

No Replies to "Les seccions d'ERC Sabadell i ICV refermen el seu suport al perllongament de la B-124"