Montserrat Chacon s’incorpora a l’equip d’ERC Sabadell

Juli Fernàndez proposarà a l’Assemblea local que sigui la número 2 de la llista de cara a les Municipals
Aquest matí s’ha celebrat una roda de premsa a la Plaça Sant Roc on s’ha anunciat la incorporació de Montserrat Chacon al projecte d’ERC Sabadell, i a l’equip que presentarem per fer possible el canvi a les properes eleccions municipals. Aquesta incorporació enforteix i eixampla el projecte de Nova Ciutat que presenta ERC i que incorpora persones amb capacitat de lideratge i de diàleg, coneixement de la ciutat i amb una concepció republicana de la política, honestedat i proximitat i amb un principi clau per a la gestió: el bé comú està per sobre de tot.

Juli Fernàndez, candidat a l’alcaldia de Sabadell, considera aquesta incorporació clau perquè “ estem en un moment excepcional com el 79 o el 99, èpoques en què es van bastir lideratges de la ciutat i, com en aquells anys, quan líders dels moviments socials van decidir fer el pas a la política per tal d’aportar-hi el seu capital personal, avui ho fa la Montserrat incorporant-se al projecte de ciutat que compartim. És una persona que ha demostrat sobradament la seva capacitat de lideratge, de gestió i de diàleg. Valors que són imprescindibles per poder governar la nova ciutat que volem”. Fernández creu que la nova incorporació produirà uns efectes positius que “apropa el canvi a l’Ajuntament de Sabadell, la seva capacitat de diàleg i d’arribar a acords ho facilitarà”. El candidat republicà ha explicat que” l’equip de persones que presentarà ERC a les properes municipals incorporarà gent de diferents àmbits de la ciutat, que com la Montserrat no han militat mai al partit però que volen contribuir a fer realitat el canvi i a que liderem la nova ciutat”.

Fernàndez ha deixat clar que Montserrat Chacon “s’afegeix per liderar el canvi que proposem des d’ERC amb la resta d’equip i ha avançat que farà la proposta a l’assemblea del partit, que és qui escull la llista, per tal que ocupi el segon lloc de la llista d’ERC a les properes municipals com a independent”. El candidat ha remarcat que la seva intenció es construir una llista plural i amb persones que tinguin valors, capacitat de lideratge, gestió i diàleg, i que posin per davant de tot recuperar el lideratge de Sabadell i la vocació de servei als seus veïns i veïnes. En aquest sentit la prioritat és formar una candidatura amb persones que aportin un capital personal i tècnic molt important per seguir construint un projecte basat en la transparència, la igualtat i la construcció d’un nou país a través del municipalisme: “El nostre partit ha realitzat importants esforços d’obertura, primer a través de la Conferència Municipal, on recordem més de 100 persones van participar en l’elaboració de les bases del que ara és la nostra candidatura. Aquest projecte s’ha plasmat amb el Consell assessor, format per persones no militants i que actualment ens està oferint una visió molt enriquidora que ens permet obtenir experiències molt útils per construir estratègies que canviïn un ajuntament que dona cada dia mostres de necessitar un canvi. ERC aspirem a liderar l’ajuntament que sorgeixi de les urnes el proper maig per donar oxigen a la ciutat a través de polítiques pensades per la ciutadania i amb la ciutadania”.

Montserrat Chacon: “M’incorporo a aquest projecte amb molta il·lusió i amb la voluntat de contribuir a millorar una ciutat que necessita urgentment un canvi”

Montserrat Chacon ha ofert unes paraules als mitjans de comunicació que s’han concentrat, on ha repassat la seva trajectòria des de la PAS fins SBDxI i que l’han portat a incorporar-se a aquest nou projecte: “Els darrers tres anys he treballat per aconseguir un estat propi i ara vull seguir treballant per aconseguir una nova ciutat dins un nou estat.” Montserrat Chacon ha estat coordinadora de Sabadell per la Independència des de la seva fundació el 2011 on ha treballat per convertir Sabadell en la 2a ciutat en vots absoluts favorables a la independència.

En referència a la seva incorporació, Chacon ha explicat que es troba “molt il·lusionada per l’oportunitat que se m’ha ofert i que em permetrà incorporar-me a aquest projecte amb la voluntat de contribuir al canvi que tant necessitem i posar el meu granet de sorra per millorar les polítiques de la nostra ciutat.”

Montserrat Chacon ha conclòs la seva intervenció recordant l’excepcionalitat del moment que estem vivint, a nivell nacional i també a nivell ciutadà, especialment a Sabadell i la necessitat de recuperar la confiança en l’Ajuntament i en les grans possibilitats de la nostra ciutat. “Crec que cal que tots siguem conscients del que ens hi juguem i ens responsabilitzem de fer tot el possible per aconseguir que el canvi arribi a Sabadell”.


No Replies to "Montserrat Chacon s’incorpora a l’equip d’ERC Sabadell"