Santi Vidal: “Espero que Sabadell aconsegueixi un alcalde republicà amb en Juli Fernández, i estic segur que no serà l’únic alcalde republicà del Vallès”

Juli Fernández: “La nostra voluntat és que les vostres necessitats, que també són les nostres, siguin la prioritat del govern de Sabadell”

ERC Sabadell ha entregat aquest dilluns el Premi al Foment dels Valors Republicans al jutge Santiago Vidal. Més de cent-cinquanta persones han omplert el vestíbul de l’Escola Superior de Disseny (ESDI) per otorgar el guardó que reconeix i posa en valor la trajectòria de Vidal i el seu compromís amb la llibertat i la justícia social.

Juli Fernández, candidat d’ERC a l’alcaldia de Sabadell, ha explicat que la voluntat dels Premis és reconèixer aquelles persones vinculades a la ciutat: “És un premi a la coincidència de valors. Estem molt a prop, a nivell de País el 27 de setembre, i també a nivell de Ciutat de liderar una nova república. Una ciutat i una república més neta, justa i lliure. Fernández també ha volgut agrair al jutge Vidal tota la feina que ha fet i la coherència al llarg de la seva trajectòria“.

El candidat a l’alcaldia de Sabadell ha conclòs reivindicant la capacitat de govern del partit republicà: “Hi haurà gent que dirà que els d’Esquerra Republicana no sabem gestionar com ells. Tenen raó, nosaltres no sabem ni volem gestionar com ho han fet ells. La nostra voluntat és que les vostres necessitats, que son les nostres, siguin la prioritat del govern de Sabadell“.

Santi Vidal ha agraït el premi, que ha consistit en una figura que representa la deesa de la justícia reinterpretada per un alumne de l’escola-taller Xalest: “Rebre un premi a la ciutat on em vaig forjar com a jutge és sempre una gran satisfacció“. El jutge ha mostrat el seu desitg perquè “Sabadell aconsegueixi un alcalde republica amb en Juli Fernández, i estic segur que no serà l’únic alcalde republicà del Vallès“.

Jo no era independentista, esperava a veure una república espanyola, pero els espanyols no estan en aquest camí. Quan vegin que bé que ens va la republicà catalana s’estiraran dels cabells” ha dit Vidal.

Per concloure, Santi Vidal ha explicat el seu projecte de Constitució Catalana i ha dit que la nova República ha de “representar els valors de modernitat, flexibilitat i netedat. Ha de ser una constitució oberta i dinàmica, no com l’espanyola. Catalunya ha de ser una nació de pau i estic absolutament convençut de que els diners destinats a defensa es poden destinar a cultura o educació“.

DSC_3341-2

If you need to edit your coursework, the good news is that we offer this service writing paper printable as well.

No Replies to "Santi Vidal: "Espero que Sabadell aconsegueixi un alcalde republicà amb en Juli Fernández, i estic segur que no serà l'únic alcalde republicà del Vallès""