Trobada Municipalista 2014: Ara és el moment de tornar amb força a les grans ciutats dels País

Sabadell és la cinquena ciutat en població i serà prioritària en les properes municipals

Aquest cap de setmana ERC Sabadell ha estat present a la Trobada Municipalista 2014, un espai on totes les candidatures del territori s’han unit i compartit les visions i estratègies que es volen impulsar durant la propera legislatura municipal.

Juli Fernàndez, candidat a l’alcaldia per ERC Sabadell, acompanyat de membres de l’equip de campanya hem participat activament de les formacions i espais de debat que s’han donat. Fernàndez ha ressaltat la voluntat de trobada i consens amb totes les candidatures del Vallès per consensuar unes línies d’actuació comunes per a la propera legislatura : “Totes les candidatures comparteixen la necessitat de donar un tomb a les polítiques municipals posant les persones al centre de l’acció política i tenint com a valor principal la màxima transparència en l’exercici del bon Govern. En el procés constituent que ens trobem, els ajuntaments seran peça clau en la construcció de la República Catalana”.

ERC ens marquem com a objectiu les grans ciutats i la regió metropolitana: “Ara és el moment de donar el tomb a les grans ciutats metropolitanes. Són els llocs on més gent del País viu i, com el benestar de les persones és el nostre principal objectiu, les grans ciutats són el nostre principal repte per generar benestar i construir el Nou País”. Sabadell és doncs un dels nostres principals objectius a les properes eleccions municipals i ,per això, estem elaborant un projecte de ciutat i de regió, compartit i basat en la col·laboració, fet que ens ha ajudat a obrir el partit a agents i persones no vinculades tradicionalment a ERC, però que creuen poden enfortir el nostre projecte: El projecte d’esquerres per recuperar l’orgull del Sabadell capital i compromès nacionalment.

Mentre que l’obertura i reflexió inicial va ser a càrrec d’Oriol Junqueras, President d’ERC, la valoració final i conclusió va tenir Marta Rovira com a protagonista. Tots dos van remarcar la voluntat que les candidatures locals tinguin els valors republicans com a fonaments, el reflex i l’obertura de les candidatures d’ERC alhora que també ha remarcat la necessitat de trobada i coordinació entre les candidatures.

You need to use only credit resources to get high grades https://justbuyessay.com and impress your teachers.

No Replies to "Trobada Municipalista 2014: Ara és el moment de tornar amb força a les grans ciutats dels País"